zondag 16 februari 2014

Werk in uitvoering

16 februari

Al weer 2 weken geleden dat ik iets op mijn blog heb gezet, veel te lang natuurlijk, maar druk, druk.
Streven is toch wel iedere week, maar is er dus even bij in geschoten. Nu maar even laatste update dan.

Er moesten  van mijn blauwe quilt  de vorige keer nog 2 blokken worden gemaakt. Deze laatste blokken wou ik geen geel meer in verwerken dus werd het ook alleen maar blauw.Dan nu zijn alle 9 blokken klaar. Hoe ik deze aan elkaar ga zetten moet ik nog even bedenken, geen idee nog. Maar tijd komt raad. Dit zijn ze in ieder geval geworden.
Dan is er nog de Amish With A Twist quilt, hier heb ik 1 blok van bij gemaakt. Nog 1 te gaan voor dat halverwege maart de nieuwe zending weer binnenkomt.
En daarnaast heb ik nog een leuk snel project gedaan. Ik had nog een prachtige Jelly Roll liggen waarvan ik nu een top heb gemaakt. Een snelle manier van stroken aan elkaar naaien en laten verspringen door de eerst strook halverwege af te knippen. Hier dan het resultaat.
Maar ik was niet tevreden, hij was niet zoals ik had verwacht. Dus een zwarte rand, zou dat de oplossing zijn?
In mijn beleving beter zo, nu vallen de kleuren mooier op zijn plek en komt het geheel meer tot zijn recht. Tussenvulling Hobbs en achtergrond er achter en rijgen maar....
Ik ga deze quilt op de machine meanderen, een hele klus maar dan is die wel af en kan die als plaid op de bank. Zo meteen eerst maar even uitwaaien aan het strand en dan blok 5 van de Amish quilt knippen.Fijne Zondag

Groetjes GeartsjeGeen opmerkingen:

Een reactie posten