woensdag 10 juli 2013

Zomer

10 juli

Wauw wat hebben we toch een heerlijke week met zomerse temperaturen achter de rug. Jammer dat het vandaag weer iets koeler was, misschien niet zo zeer bij jullie maar hier op het eiland ligt de temperatuur altijd iets lager dan het gemiddelde. Maar dat mocht zeker de pret niet drukken want dit is toch wel heerlijk om binnen 5 minuutjes op het strand te kunnen liggen, dat hebben we dan ook zeker gedaan.En dan dat zomerse fruit momenteel, ook zo genieten. Fruit is natuurlijk niet slecht, maar die heerlijke aardbeien combineren toch zo goed met wat ijs en slagroom. O.....en dat in bikini tijd, zo fout, maar zo lekker, niet te weerstaan.


Tijdens die warme dagen de een na oudste zoon verhuisd, hij woont nu zelfstandig. Leuk natuurlijk maar ook spannend. Maar ook fijn om een plekje te hebben aan de wal waar ik zo af en toe kan overnachten wanneer ik 2 dagen achter elkaar werk. Zo ook afgelopen maandag, wat was het gezellig. Doen we zeker snel weer.
Natuurlijk is er ook weer druk aan de sterren parade quilt gewerkt en zijn er weer 4 blokken klaar.
Hieronder zie je wat er allemaal al klaar is. Een fleurig en kleurig geheel gaat het worden. Het plekje waar die ooit moet komen te hangen weet ik ook al, dus een beetje doorwerken. 
 
 
 
Iedere week stel ik mijn doel wat ik wil gaan doen, deze week had ik een extra dagje nodig maar doelen zijn er om bij te stellen. Genieten van de zomer vind ik ook erg belangrijk. De kinderen zijn ondanks dat ze vakantiebaantjes hebben ook regelmatig hier dus dat is ook erg gezellig. Na deze week nog 2 weekjes werken en dan ook genieten van 3 weekjes vakantie.

Voor iedereen die al vakantie heeft, GENIET!!

Groetjes Geartsje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten