maandag 12 augustus 2013

Laatste week.......

12 augustus

En voordat je het dan ook in de gaten hebt ben je alweer met je laatste weekje vakantie bezig.Na al dat mooie weer is het nu weer iets koeler. Vanmiddag nog wel even een terrasje  met onze jongste dochter gepakt, voor haar zit de vakantie er weer op. Morgen begint voor haar de school weer op het eiland en moeten de boeken worden gehaald, dus kaften, nieuw rooster enz. en beginnen aan het 3de jaar. Kwam nog een quiltvriendinnetje tegen op het terras, altijd leuk, in september beginnen we weer.
Afgelopen week toch nog 4 blokken van mijn sterrenparade quilt kunnen maken.Kleine sterretjes zijn het geworden. Iets meer blauw in de quilt vind ik wel mooi bij het kleurige geheel passen. Zie maar, hier al een goed begin te zien van wat het gaat worden.
De onderste 4 blokken komen onder in de quilt dus liggen iets sneu apart te zijn maar dit komt later wel weer goed. Ook die blokken zullen hun weg in de quilt gaan vinden. Nu even een dilemma, nieuwe blokken knippen of het gekregen  pakket van de tas tussendoor maken. Deze zou op de machine kunnen. Dan avonds verder met de hand de sterrenparade. Dus..... nieuwe blokken gaan knippen, een goed plan.

Groetjes Geartsje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten