woensdag 28 augustus 2013

Zijn we weer

28 augustus

Het was een korte periode even rustig op mijn blog. Intussen zit de vakantie er weer op en heeft ieder zijn werkzaamheden weer hervat. De kinderen zijn weer naar school en alles komt weer een beetje in het ritme hier. Zo hebben we ons oude huis verder leeg gehaald zodat de huurders er per 1 september in kunnen. Toch nog een hele klus, want wat waren er toch veel spullen die we niet zo hard nodig hadden maar ook weer niet weg wouden doen. Inmiddels heeft alles hier een plekje gevonden en kunnen we ons gaan richten op één woonplek. Na 3 maanden op het eiland te wonen voelt het al echt als ons plekje.Afgelopen week 2 grotere blokken gemaakt van de sterrenparade quilt. Langzaam aan komen er steeds meer blokken bij en inmiddels is de helft van de top een feit.
Deze week viel de lesbrief in de bus van het nieuwe quiltseizoen, 13 september beginnen we weer. Ook kreeg ik een leuk mailtje van een mevrouw van Ameland over de quiltgroep op het eiland. Deze start dinsdag 3 september en lijkt me leuk om naar toe te gaan. Nieuwe mensen ontmoeten, dicht bij huis met dezelfde hobby.

Deze week kwam een oude schoolvriendin een dagje op het eiland, we kennen elkaar sinds ons 12de. Altijd hebben we met tussenpozen contact gehouden, ik kreeg wel een heel lief cadeautje van haar.
Samen ook nog even creatief bezig geweest, lekker naar het strand geweest en natuurlijk koffie, koffie en nog eens koffie. De dag was zo snel voorbij dat we dit snel weer gaan doen.

Nu de volgende blokken gaan knippen, wat zal ik dit keer gaan doen, 1 hele grote of weer een paar kleinere. Je hoort weer van me.

Groetjes Geartsje


Geen opmerkingen:

Een reactie posten