donderdag 9 januari 2014

Weer in het ritme komen van alle dag

9 januari

Zo'n eerste week is altijd weer moeilijk opstarten na een heerlijke vrije periode. Iedereen weer vertrokken naar zijn eigen stekje om  weer naar school en werk te gaan. De plicht roept weer. En wat is het in één keer stil dan in huis. Ook al moet ik weer aan het werk, ik moet even omschakelen.
Maar goed een mooi nieuw jaar om er positief tegen aan te gaan.

Afgelopen tijd ben ik aan het doorpitten geweest, maar wat is het een klus. Het gaat nog wel even duren voordat deze quilt aan de muur hangt. Ondertussen ook druk natuurlijk met mijn nieuwe project. Weer  4 blokken af kunnen krijgen.


En zoals je in mijn vorige blog las moest ik van ieder setje 4 maken en niet 3 zoals ik eerst dacht. Dus ook nog één met de roze ster er bij gemaakt. Alle 12 blokken met dit patroon liggen dus klaar. Nog 1 blok met vliegende ganzen maken en dan wachten tot dat ik het nieuwe pakketje eind van de maand krijg toegestuurd.


Morgen weer naar de quiltgroep in Drachten, altijd erg gezellig. Alleen moet ik mijn huiswerk vanmiddag nog wel gaan maken. Oeps...., beetje laat natuurlijk maar ja ik heb ook zoveel leuke dingen te doen. Maar inmiddels geknipt, dus ga ik lekker in alle rust hier om me heen deze blokken in elkaar naaien.

Het resultaat zal ik de volgende keer laten zien. Inmiddels is de thee gezet dus snel aan de slag.

Groetjes Geartsje

 1 opmerking:

  1. Ojee, je hebt het over huiswerk, ik moet voor maandagavond ook nog mijn huiswerk maken..
    Jij hebt het tijdwinkeltje dus ook nog niet gevonden ;-)

    BeantwoordenVerwijderen