dinsdag 30 april 2013

Kerst




26 december
Alweer 2de kerstdag, de woonkamer is weer in orginele staat terug. Mijn familie was dit jaar bij ons te gast, het was wel heel gezellig. De dag vooraf aan het kerstdiner waren overigens ook erg leuk. Met een bijna kok in huis was het dan ook erg gezellig om mee in de keuken te staan.                
Hij heeft geholpen met de voorbereidingen, maar natuurlijk moest hij zelf deze dag in het restaurant werken. Overigens bedankt voor je hulp Jelmer. Vooral de ijstaart die normaal gesproken voor zo'n 20 personen is, was zo goed als op.  

                                                 


Oooo, en Pipi onze poes, je ziet ze denken..."Wat gaat hier gebeuren", helaas ze mocht hier niet blijven zitten.


En toen dan eindelijk de familie er was heeft Rixt de jongste dochter een paar kerstnummers op haar viool gespeeld. Jee wat was je goed meid!

Iedereen heeft dan ook genoten van de heerlijkse surinaamse gerechten die we hadden klaar gemaakt. Er was in overvloed zodat er nog heel wat bakjes na afloop zijn gevuld om mee naar huis te gaan voor in de vriezer.






En wat doen we dan vandaag....? Met ons eigen gezin lekker 'kneuteren' op de bank, en straks is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen gerecht. Maar nu eerst mijn bootjes gaan verwerken tot een........








Nog even geduld en je krijgt het antwoord, misschien heb je al een idee?
Groetjes Geartsje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten